Fedezzük fel Marokkót

Marokkó kincsei

Marokkó kincsei

Madárvölgy

Bird Valley

2018. február 19. - BoCS

img_1200.jpg

A bejárat

Agadirban nem messze a tengerparttól található a Bird Valley nevű mini állatkert. Ahogy az állatkert neve is mutatja (Bird Valley = „Madárvölgy”) jobbára különböző madarakkal találkozhatunk itt (flamingók, tyúkok, kakasok, pávák stb.), de vannak itt hegyi kecskék, lámák és gazellák is. Némelyik állat egészen közel jön a kerítéshez, akár meg is lehet simogatni őket.

img_1208.jpg

Méltóságteljesen baktat a páva

A gyerekek számára több kisebb játszóteret is építettek a területre (mászókával és csúszdákkal). Az állatkert közepén egy mesterséges vízesés is helyet kapott. A vízesés egy híd alól ered. Az állatkertet átszelő sétányon számod pad kínál alkalmi pihenőt.

img_1205.jpg

Mini állatkertben mini vízesés

A park nagyon népszerű a helyiek, különösen a kisgyerekes családok körében. Érdemes tehát hétköznap és munkaidőben felkeresni, mert akkor jóval kevesebben vannak, mint a zárás előtti órákban. A belépés ingyenes.

img_1224.jpg

Megy a kakaskodás, vagy inkább aggancsoskodás

A bejegyzés trackback címe:

https://marokkokincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr9713681682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása